Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Geitenhuid: 0,8 x 0,65 meter
Filters
1 Item

Wil je een geitenvel of geitenhuid kopen ter decoratie in je huis of op kantoor? Dan ben je bij ons goed en voordelig uit. De dierenhuiden die je bij By Max dierenhuiden in Helmond kunt kopen zijn van hoogwaardige kwaliteit, exclusief en lekker zacht. Als je bij ons een geitenhuid of ander soort huid koopt, ben je verzekerd van een huid vangoede kwaliteit die lang meegaat én zorgt voor een ware decoratie in iedere woning. Voor welke ruimte je hem ook gebruikt, een geitenhuid geeft jouw interieur een echte boost!

Een uniek geitenvel kopen

Mist je interieur in je huis iets op de vloer, maar heb je geen interesse in een stoffen kleed? Kies dan voor het kopen van een geitenvel van 0,8 x 0,65 meter bij ons dierenhuidbedrijf. Onze geitenvellen zijn van goede kwaliteit en nadat je ze op de vloer of op je bank hebt gelegd, zijn ze een ware blikvanger. Bij ieder interieur past natuurlijk een eigen stijl en kleed. Je kunt dan ook bij ons, naast het kopen van een geitenhuid meerdere dierenhuiden bestellen ter decoratie, waaronder kwalitatieve kalfshuiden en rendierhuiden. De dierenhuid die je op de foto ziet en bestelt, is ook de dierenhuid die je ontvangt. Je komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bestel via onze webshop jouw geitenhuid als decoratie

Kies voor een landelijk en warm interieur en bestel een geitenvel online. Heb je toch een vraag over je bestelling of over iets anders? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of e-mail ons via info@bymaxshop.com. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 - 48 200 177 off bezoek onze vestiging in Helmond. Maak daarvoor wel een afspraak.