Gratis verzending binnen de Benelux

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Blog

Wat kunt u met een dood dier doen?

Als u een dood dier vindt of u bent een fokker, kweker of eigenaar van een dier dan kunt u deze verkopen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie of speciale diersoorten. Bent u dus een eigenaar van (bijvoorbeeld) papegaaien, toekans, hertjes of andere vogels of zoogdieren dan hebben wij misschien interesse. Het belangrijkste is dat u het dier laat afkoelen, dan weet u zeker dat het gestorven is. Als het dier afgekoeld is moet u het in een plastic zak doen om het vervolgens in de vriezer te leggen. Tot slot kunt u met ons contact opnemen via de contactpagina of via de telefoon, wij kijken dan of we uw dier op kunnen zetten.

Zo krijgt het dier een tweede leven.

Heeft u nog andere vragen over een gestorven dier dan kunt u ons altijd contacteren.

Wat is taxidermie?

Taxidermie is het opzetten van gestorven dieren of andere producten uit de flora en fauna. Dit is niet zo zielig als dat de meeste mensen denken. Wij verkopen alleen dieren die door de jacht zijn gestorven of die door een natuurlijke dood zijn gestorven en waar de legaliteit van kan worden aangetoond. De jacht wil niet zeggen dat er gestroopt wordt op dieren maar dat deze wegens overlast/over populatie worden afgeschoten. In de Veluwe is er bijvoorbeeld een groot overschot aan wilde zwijnen. Deze zwijnen zorgen voor veel overlast en zijn gevaarlijk voor mensen. Hierdoor mogen jagers, met vergunning, zwijnen schieten. Het vlees van deze zwijnen wordt opgegeten en de huid is dan afval. Wij zorgen ervoor dat deze huid niet wordt weggegooid maar dat dit dan wordt gebruikt voor een mooi opgezet dier.

Wij hebben ook geregeld exotische dieren zoals een: Zeearend, Toekan, Leeuw, Wolf, Lynx en nog veel meer. Deze dieren mogen niet afgeschoten worden, dit is super goed geregeld. Al deze dieren bevatten een Cites papier. Dit is een soort van paspoort van het dier, deze hebben ze voor levende en dode dieren. De Cites regeling is sinds 2016 door 183 landen ondertekend en dit wordt streng gehandhaafd. Wilde dieren krijgen dan ook geen Cites papieren, alleen dieren van dierentuinen of kwekers krijgen deze papieren. Dit wil zeggen dat stropen niet mogelijk is.

Bij alle dieren die wij verkopen krijgt u een factuur en zo nodig de Cites papieren.

Welke dierenhuid past het beste bij mij

Home decor weerspiegelt vaak de persoonlijkheid van het individu die er woont. Dierenhuiden zijn een decoratieve aanpak die meer en meer mensen gebruiken. Natuurlijke vloerkleden dragen een unieke smaak bij aan elk huis. Maar dit zal leiden tot de vraag: “Welke huid past het beste bij mij?”.

Dit artikel zal drie belangrijke en decoratieve natuurlijke dierlijke huidtapijten onderzoeken.


Koeienhuiden

Een koeienhuid is het grootste vloerkleed uit ons assortiment. Een koeienhuid is perfect geschikt als kleed onder een tafel, bank of stoel. Koeienhuiden worden echter voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Zo worden ze ook gebruikt als wandbekleding. Koeienhuiden zijn er in vele kleuren en maten en zijn altijd uniek. Zo vind je nooit eenzelfde koeienhuid terug bij een vriend of kennis. Elke huid heeft zo zijn eigen speciale vlekje of vorm.

Rendierhuiden

Een rendierhuid is zeer zacht in zijn haren. Daarom worden rendierhuiden voornamelijk gebruikt om in een stoel of bank te leggen. Een rendierhuid in een stoel zit enorm lekker en zorgt voor veel warmte. De haren van een rendierhuid zorgen voor veel isolatie. Dit komt doordat de haren hol zijn, dit zorgt er jammer genoeg ook voor dat ze breken en uitvallen. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om niet te veel wrijving over een rendierhuid uit te oefenen. Dit zorgt voor het uitvallen van de haren. Online zijn er vele verhalen te lezen over extreme haaruitval. Dit is zeer afhankelijk van de kwaliteit, wij verkopen alleen A-kwaliteit en daardoor is het niet zo erg als online te lezen is.

Schapenvachten

Schapenvachten zijn lekker zacht en zorgen voor een lekkere warmte in een stoel of bank. De haren van een schapenvacht vallen niet zo veel uit als bij een rendierhuid. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak voor een schapenvacht kiezen. Een schapenvacht kan veel hebben. Zo liggen deze huiden vaak buiten. Een schapenvacht kan niet in de stromende regen liggen maar kan een beetje water wel aan.

 

Als u nog een vraag heeft over welk type dierenhuid het beste bij u past dan kunt u ons altijd mailen op: info@bymaxshop.com

Koeienhuid vloerkleed - Een tijdloze klassieker voor uw huis

Een ding dat de meeste mensen opmerken is dat een koeienhuid vloerkleed tijdloos is. Een koeienhuid is een geweldige optie voor elk type huis en het kan een gevoel van elegantie toevoegen aan zowat elke kamer. Hierdoor maken veel huiseigenaren de keus om een koeienhuid tapijt te kopen.

Een ander voordeel aan het gebruiken van koeienhuid vloerkleed is dat het samengaat met elk type vloer. Of u nu een lichte of donkere vloer heeft, een koeienhuid tapijt past altijd. U kunt het tapijt onder meubilair plaatsen. Dit zorgt dan voor een klassieke blik. Ook kunt u het kleed in het midden van de vloer centreren zodat het als standalone stuk opvalt. Hoe u ervoor kiest om de koeienhuid te gebruiken, is geheel aan u. Sommige mensen gebruiken zelfs het tapijt op de muur als decoratief stuk, dat garandeert dat het een belangrijk middelpunt wordt.

Wanneer u de beslissing neemt om een koeienhuid te kiezen, als een tapijt voor een kamer, krijgt u veel opties om uit te kiezen. Uw nieuwe vloerkleed gaat een groot middelpunt in de ruimte worden, kijk daarom goed op onze webshop zodat u alles heeft gezien.

Meer en meer huiseigenaren besluiten om voor een koeienhuid te gaan vanwege de tijdloze elegantie en klassieke look die het tapijt zal geven aan de ruimte. U kunt gebruik maken van de tapijten in een woonkamer, kantoor aan huis of zelfs in uw slaapkamer om de hele ruimte een natuurlijk gevoel te geven. Wij bieden een brede selectie van koeienhuid tapijten voor u om te kiezen, zodat u zeker uw ideale koeienhuid tapijt vindt uit onze brede selectie. Uw koeienhuid tapijt is gemakkelijk te verzorgen en zal jaren meegaan, zelfs als er veel over gelopen wordt.


Rendierhuiden - Mooie warme tinten voor uw huis

Het creëren van een warm en gastvrij huis is iets waar veel mensen naar toe streven bij het versieren van hun huis. Een van de beste manieren om dit te bereiken is met het gebruik van zorgvuldig gekozen accessoires. De juiste accessoires kunnen ook helpen om de beste functies van elk huis te markeren.

Natuurlijke tapijten kunnen helpen bij het creëren van dit soort look. Vele soorten dierenhuiden zijn beschikbaar op de markt. Een van de meest populaire is de rendierhuid. Een rendier tapijt is een product dat gebruikt wordt om een warme sfeer te creëren. Rendierhuiden hebben veel natuurlijke warme tinten. Een typische rendier huid tapijt zal de tinten van bruin, wit en grijs hebben. Het gebruik van dergelijke tinten kan warmte in elke ruimte brengen. Warme kleuren helpen een ruimte het buitenleven te geven.  

Een rendierhuid kan in bijna elk deel van de kamer worden geplaatst. Rendier huid tapijten kunnen worden gebruikt op de vloer van een kamer om ervoor te zorgen dat het een warme ruimte wordt. Het tapijt kan ook dienen als een middelpunt in de kamer. Het tapijt kan ook onder een bank worden geplaatst. Het gebruik van een rendierhuid is ideaal om er voor te zorgen dat andere warme tinten in meubels, zoals de subtiele hints van bruin in een lederen bank of de diepe tint in een houten vloer, er beter uitkomen.

Veel mensen kiezen voor een rendierhuidtapijt om een muur te decoreren. Een rendierhuid kan gemakkelijk aan de muur van een kamer worden gehangen. Dit stelt de eigenaar in staat om te pronken met de mooie, warme tinten die in de dierenhuid voorkomen. Elke rendierhuid heeft een ander en uniek patroon. Overweeg een rendierhuid voor een ruimte waar textuur, kleur en warme tinten nodig zijn.

Let op dat er niet te veel over de huid heen wordt gelopen aangezien de huid daar niet voor geschikt is. Een rendierhuid is een echt pronkstuk. Echter zijn de haren hol en zullen breken/uitvallen bij veel frictie.

Koeienhuid vloerkleden voor in uw huis

Wanneer u over huisdecoratie denkt dan zullen de koeienhuidvloerkleden niet het eerste zijn dat in u opkomt. Maar misschien zouden ze dat wel moeten zijn. Deze tapijten hebben een sierlijke schoonheid die iemands huis kan vergroten. Hoewel het woord "koe" gedachten van taaiheid op zouden kunnen roepen, hebben deze koeienhuiden een textuur die sterk maar geruststellend is. Voor een old-world look of voor een uniek middelpunt voor uw huis, moet je een koeienhuid tapijt kunnen overwegen.

Koe huid wordt al eeuwen gebruikt en was vooral populair in het oude westen. Echter worden koeienhuiden nu gebruikt in alle type woningen. Van modern tot rustiek een koeienhuid is altijd mooi.

Zoekt u een koeienhuid voor in de woonkamer, slaapkamer of een andere plek waar een koeienhuid het middelpunt kan zijn? Kijk dan op www.dierenhuiden-decoraties.nl

Koeienhuid tapijten zijn mooi en kunnen opstaan als een belangrijk middelpunt voor zowat elke kamer. Ze komen in een verscheidenheid van patronen en kleuren, dit maakt ze erg handig om te combineren met uw huidige interieur.

Terwijl een heleboel andere tapijten kapot zullen gaan door er overheen te lopen zullen deze tapijten alleen maar mooier worden. De prijs die u betaalt voor elke koeienhuid is de moeite waard, de jaren en jaren van gebruik zorgen voor een prachtige prijs-kwaliteit verhouding.

Koeienhuid tapijten hebben veel mooie aspecten en zijn overal te gebruiken. Gebruik een koeienhuid als vloerbedekking of als muurdecoratie. Ze zijn kleurrijk en gevarieerd, geen twee zijn ooit precies hetzelfde. Deze veelzijdige tapijten zijn een geweldige aanvulling voor elk huis.

Koeienhuid vloerkleden - Het stijlvolle tapijt

Als u op zoek bent naar een manier om een rustiek vleugje schoonheid toe te voegen aan uw huis dan is een koeienhuid een prachtige keuze. Deze aantrekkelijke tapijten kunnen echt een kamer afmaken.

Koeienhuid tapijten hebben verschillende voordelen. Allereerst zijn ze heerlijk om naar te kijken. Elke koeienhuid is uniek, daardoor is elke huid een one-of-a-kind stuk. Deze tapijten zijn ook zeer comfortabel om op te lopen, dit komt doordat ze een zeer zacht gevoel hebben. Uw voeten zullen nooit klagen over de gladde aanraking van deze luxe tapijten. Koeienhuid tapijten zijn hypoallergeen, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die lijden aan allergieën en andere milieu-irriterende stoffen. Ze zijn ook zeer duurzaam. Je kan er jaren op lopen, en ze zullen nog steeds goed zijn. Als je toevallig iets morst dan is dit makkelijk te verhelpen met een beetje zeep en water. Als het tapijt stoffig en vuil wordt als gevolg van voetverkeer, schudt het dan even uit en het probleem is opgelost. Netheid lijkt misschien een punt van zorg omdat veel koeienhuid tapijten grote witte vlakken hebben. Echter zijn deze vlakken makkelijker schoon te houden dan bij een gewoon tapijt.

Meerdere koeienhuid tapijten in een huis kan een geweldige manier zijn om het interieur af te maken. U kunt besluiten om tapijten met een gelijkwaardige blik te krijgen of u kunt kiezen voor huiden die verschillen van elkaar.

Als u iets toe wilt voegen aan uw interieur dat onmiddellijk merkbaar en onvergetelijk is, dan is een koeienhuid tapijt een uitstekende keuze. Voor visuele aantrekkingskracht, comfort, uitvoerbaarheid en algemene artistieke waarde, dit is een aankoop waar u lang plezier van gaat hebben.

Een koeienhuid vloerkleed

Het verfraaien van een kamer vereist veel aandacht en passie. Alle aspecten van de kamer moeten worden beschouwd, waaronder het soort licht dat het krijgt, de grootte van de kamer en waar het voor zal worden gebruikt. Een van de belangrijkste aspecten van elke kamer is het gebruik van vloeren. Veel mensen houden van het gevoel van een dierenhuid tapijten. Tapijten kunnen kleur, textuur en warmte toevoegen aan elke ruimte. Een van de meest populaire soorten tapijten zijn koeienhuid tapijten

De huid van de koe is mooi. Alle koeienhuiden zijn totaal uniek. Elk tapijt heeft een ander patroon. Elk tapijt zal ook verschillende kleuren hebben. Men kan spatten van zacht bruin tegen een zuivere witte achtergrond hebben. Een ander kan zwarte en donkere vlekken met slechts kleine stukjes wit hier en daar hebben. Mensen die op zoek zijn naar een koeienhuid kunnen door de uniekheid precies de juiste vinden.

Een koeienhuid tapijt is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook mooi om aan te raken. Veel tapijten zijn dik met een zacht gevoel. Dit soort weelderige rijkdom kan zeer aantrekkelijk zijn voor alle zintuigen en een gevoel van luxe toevoegen aan elke kamer. Koeienhuiden zijn ook zeer nuttig voor mensen met allergieën. Een koeienhuid veroorzaakt geen allergieën (dit betekent dat mensen de kamer kunnen betreden en het tapijt kunnen aanraken zonder zich zorgen te maken over bijwerkingen). Dit kan het tapijt nog aantrekkelijker maken.

Een koeienhuid tapijt is ook mooi omdat het duurzaam en gemakkelijk te reinigen is. De eigenaar hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken. Vlekken kunnen gemakkelijk worden gereinigd. Dit maakt een ideale keuze voor degenen die van schoonheid houden die gemakkelijk is om mee te leven.

Koeienhuid schoonmaken

Maak een statement met een mooie en unieke dierenhuid

Het kiezen van een koeienhuid is een geweldige manier om een statement te maken die jaren duurt. Uw vloer kan er kaal uitzien als er niks op ligt. In feite kan een kale vloer in het huis een kamer koud aan laten aanvoelen. Dit is waar het toevoegen van dit specifieke type tapijt echt goed kan werken. Als u benieuwd bent waarom een dierlijk kleed de juiste optie voor u is.


Ten eerste is de dierlijke huid duurzamer dan veel andere tapijten op de markt. Veel mensen die dit soort tapijten hebben merken dat ze jaren meegaan. Ze blijven er mooi uitzien gedurende die hele tijd. Net als bij vele andere natuurlijke elementen worden de tapijten mooier en levendiger na het verstrekken van de jaren.

Een ander groot voordeel van dierlijke tapijten is dat zij volledig natuurlijk zijn. Wanneer u een imitatie tapijt koopt zijn de kleuren allemaal geverfd en zien ze er ook helemaal niet natuurlijk uit. Met een echte dierenhuid krijgt u een tapijt dat volledig natuurlijk is in al zijn schoonheid. Dit is een mooiere aanvulling voor uw huis. Als iets synthetisch en nep is dan geeft dit een minder gevoel dan bijvoorbeeld een echte koeienhuid.

De dierenhuid zelf is ook erg warm en comfortabel, het kan een gevoel van verfijning toevoegen aan een kamer. Veel mensen vinden dierenhuiden mooi in een blokhut-stijl huis, het kan echter ook in een huis met modern decor en meubilair. De pure warmte van het tapijt gaat ook uw vloeren isoleren en ze een stuk comfortabeler maken om de hele dag door te lopen. Een dierenhuid is fantastisch voor koudere klimaten vanwege de isolerende eigenschappen.

U kunt ervoor kiezen om het tapijt te gebruiken op de vloer als een mooie aanvulling op uw interieur, ook kunt u het kleed gebruiken om over uw bank of fauteuil te leggen. Wat u ook kiest om te doen met de dierlijke huid, u bent ervan verzekert dat u hier vele jaren plezier van zult hebben. De tapijten zijn gemakkelijk schoon te maken en te houden na verloop van tijd, dus je zult nooit te maken hebben met iets dat vies en moeilijk te verzorgen is.

Gebruik een dierenhuid kleed om luxe en stijl toe te voegen

Wat als een uitzonderlijk stuk decor uw leefruimte volledig kan transformeren? Waar rustieke charme voldoet aan de hedendaagse flare, vindt u precies dat: het dierenhuidkleed. Als u op zoek bent naar een opvallend middelpunt dan kunt u dit creëren door middel van een koeienhuid tapijt of een koeienhuid als wandbekleding. Wat maakt dierlijke huid tapijten zo speciaal? Net als kunstwerken, geen twee zijn precies hetzelfde. Hun natuurlijke kleuren en markeringen voegen een aards element toe aan elke ruimte. Echter zijn de huiden veelzijdig genoeg om te passen bij elke decoratiestijl. Ongeacht wat in uw kamer ontbreekt, het is gemakkelijk om een dierenhuid te vinden om de look te voltooien.

De meeste mensen zijn bekend met koeienhuid tapijten omdat ze zijn uitgegroeid tot een klassieke design stempel. Met zoveel toepassingen, kleuren en onderscheidende patronen is een koeienhuid al lang een designerfavoriet. Voor een creatieve update, probeer een zebra print koeienhuid. Zebra print is neutraler dan u denkt en kan gemakkelijk een vleugje eigenzinnigheid en interesse toevoegen aan uw huidige interieur. Het maakt uw huis niet alleen wat specialer, maar het zal uw huis onderscheiden van die van uw vrienden en familie. Bij het opnemen van  een dierlijke huid in uw ontwerp, voel u niet beperkt tot de klassieke koeienhuid. Rendier tapijten komen minder vaak voor, maar komen in een breed scala van prachtige natuurlijke patronen. Een rendierhuid bestaat uit kleine holle haren die grote thermische isolatie bieden. Mensen plaatsen ze vaak naast het bed of op andere plaatsen waar een zachte, warme stap wordt gewaardeerd. Een rendierhuid is ook zeer geschikt als decoratieve wandkleden. Schapenvachten zijn een andere manier om warmte en textuur toe te voegen aan een kamer. Kinderen en huisdieren houden vooral van de pluche textuur.

Het is een veel voorkomende misvatting dat dierenhuid tapijten moeilijk in onderhoud zijn. Verrassend, koeienhuid tapijten zijn zeer duurzaam. Schapenvacht tapijten zijn ook zeer eenvoudig schoon te maken. Ze bevatten van nature lanoline, een wasachtige stof die zowel vuil- als waterbestendig is. Dit geldt ook voor het afvoeren van schadelijke bacteriën. Bovendien zijn schapenvachten niet gemaakt met kleurstoffen of brandvertragers, daardoor zijn ze een perfecte aanwinst voor ieder interieur.

Als u nog steeds niet zeker bent van een dierenhuid tapijt kunt u misschien klein beginnen. Professionele interieurontwerpers weten dat het middelpunt van een kamer niet bijzonder groot of opdringerig hoeft te zijn. Het is de visuele aantrekkingskracht van het statement stuk, niet de grootte die de look en feel van de kamer verandert. Daarom kan, zelfs in kleine ruimtes zoals foyers of appartementen, een kleinere dierenhuid een zeer stijlvolle impact maken. Dierenhuiden zijn fantasierijke alternatieven voor traditionele vloerkleden en tapijt. Ze bieden een unieke ontwerpoptie die zeker uw huis zal laten opvallen. Ze zijn charmant, duurzaam en volledig one-of-a-kind. Voor warmte, veelzijdigheid en prachtige stijl, overweeg dierenhuiden om uw huisdecor naar een hoger niveau te tillen.