Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Welkom op de website van By Max

Max Duymelinck By Max

Ik zal me even voorstellen, ik ben Max Duymelinck. Ik ben 22 jaar en ik studeerde in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool. Ik studeerde bedrijfsmanagement voor het midden en klein bedrijf, hierbij leerde ik hoe ik een bedrijf moest opstarten en managen.

Als schoolopdracht moest ik een fictief bedrijf oprichten. Ik vond dit echter zo leuk dat ik met het idee dat ik had door ben gegaan. Dit is in korte tijd uitgegroeid tot een leuk/mooi bedrijf.

Ik richt me op de import en doorverkoop van dierenhuiden. Het idee van import en doorverkoop van dierenhuiden komt van mijn vader (Frank Duymelinck). Mijn vader heeft vroeger het bedrijf genaamd “De Lederratie” gehad, dit was een meubel en auto stoffeerderij die uitsluitend met leder werkte. Daarnaast handelde mijn vader ook in leder en dierenhuiden. Door die historie, zakenrelaties en ervaring ben ik ook in de markt gestapt.

Ik vind het heel belangrijk dat de koeienhuiden, schapenvachten en andere dierenhuiden afkomstig zijn uit de vleesindustrie.

In 2021 zijn mijn vader en ik in aanraking gekomen met Taxidermie/opgezette dieren. Mijn vader vind het zo’n leuk werk (taxidermist) dat hij zich is gaan focussen op het maken en restaureren van opgezette dieren. Bij het maken en verkopen van opgezette dieren is het zeer belangrijk dat de dieren over de correcte papieren beschikken. Zo mag een tijger verkocht worden mits deze over een soort paspoort beschikt (Cites A1 document). Dit vinden wij extreem belangrijk aangezien wij erg tegen stroperij zijn.