Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Welkom op de website van By Max

Hier komen kunst en natuur samen om een unieke ervaring te bieden aan onze klanten. Wij zijn zowel een fysieke winkel als een online platform, gespecialiseerd in de verkoop van opgezette dieren en dierenhuiden van de hoogste kwaliteit.

Onze Teamleden:

Max - Eigenaar en Inkoop/Verkoop: Max is de drijvende kracht achter By Max. Met een passie voor natuurlijke schoonheid en een scherp oog voor kwaliteit, is hij verantwoordelijk voor het samenstellen van ons uitgebreide assortiment. Zijn toewijding aan het vinden van de meest prachtige stukken zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op producten van topkwaliteit.

Frank - Opzetwerkzaamheden, Restauratie en Kwaliteitscontrole: Frank is onze expert als het gaat om opzetwerkzaamheden, restauratie en kwaliteitscontrole. Met jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van het vakmanschap dat nodig is om opgezette dieren tot leven te brengen, zorgt Frank ervoor dat elk stuk dat onze winkel verlaat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en esthetiek.

Erica - Winkelmedewerker, Vlinderstolpen en Verpakking: Erica is ons stralende gezicht in de winkel. Met haar warme glimlach verwelkomt ze klanten en staat ze klaar om te helpen met al hun vragen en wensen. Daarnaast is Erica een getalenteerde ambachtsvrouw die prachtige vlinderstolpen maakt, die een uniek en elegant accent vormen in ons assortiment. Ook zorgt ze ervoor dat elk artikel zorgvuldig wordt verpakt en verzonden, zodat het veilig en onbeschadigd bij onze klanten aankomt.

Onze Producten: By Max biedt een uitgebreid assortiment opgezette dieren en dierenhuiden, variërend van prachtige koeienhuiden en warme rendierhuiden tot indrukwekkende opgezette leeuwen, tijgers en beren. Elk stuk is met zorg geselecteerd en met vakmanschap vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van het dier te behouden.

Onze Locatie: U vindt onze winkel op de Rooseindsestraat 54 in Helmond, Nederland. Hier kunt u onze collectie van dichtbij bekijken en persoonlijk kennismaken met ons toegewijde team. Voor degenen die liever online winkelen, staat onze webshop altijd open voor uw gemak.

Een Uitnodiging: Of u nu een liefhebber bent van natuurlijke pracht, een verzamelaar van unieke stukken of gewoon op zoek bent naar iets bijzonders om uw huis te verfraaien, wij heten u van harte welkom bij By Max. Bezoek ons vandaag nog online of kom langs in onze winkel en laat u betoveren door de pracht van de natuurlijke wereld zoals u die nog nooit eerder hebt gezien.

By Max - Waar Kunst en Natuur Samenkomen.

                                                                   

Hoe het is begonnen:

Ik (Max Duymelinck) studeerde in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool. Ik studeerde bedrijfsmanagement voor het midden en klein bedrijf, hierbij leerde ik hoe ik een bedrijf moest opstarten en managen.

Als schoolopdracht moest ik een fictief bedrijf oprichten. Ik vond dit echter zo leuk dat ik met het idee dat ik had door ben gegaan. Dit is in korte tijd uitgegroeid tot een leuk/mooi bedrijf.

Ik richt me op de import en doorverkoop van dierenhuiden. Het idee van import en doorverkoop van dierenhuiden komt van mijn vader (Frank Duymelinck). Mijn vader heeft vroeger het bedrijf genaamd “De Lederratie” gehad, dit was een meubel en auto stoffeerderij die uitsluitend met leder werkte. Daarnaast handelde mijn vader ook in leder en dierenhuiden. Door die historie, zakenrelaties en ervaring ben ik ook in de markt gestapt.

Ik vind het heel belangrijk dat de koeienhuiden, schapenvachten en andere dierenhuiden afkomstig zijn uit de vleesindustrie.

In 2021 zijn mijn vader en ik in aanraking gekomen met Taxidermie/opgezette dieren. Mijn vader vind het zo’n leuk werk (taxidermist) dat hij zich is gaan focussen op het maken en restaureren van opgezette dieren. Bij het maken en verkopen van opgezette dieren is het zeer belangrijk dat de dieren over de correcte papieren beschikken. Zo mag een tijger verkocht worden mits deze over een soort paspoort beschikt (Cites A1 document). Dit vinden wij extreem belangrijk aangezien wij erg tegen stroperij zijn.