Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Koeienhuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende afmetingen:

  • Koeienhuid S: 1,75 x 1,75 meter
  • Koeienhuid M: 2,00 x 2,00 meter
  • Koeienhuid L: 2,25 x 2,00 meter
  • Koeienhuid XL: 2,50 x 2,00 meter
  • Koeienhuid XXL: 2,75 x 2,25 meter
Filters

Bij By Max dierenhuiden in Helmond vind je een koeienhuidkleed in diverse soorten en maten. Al onze decoraties zijn van A-kwaliteit en dat zie je ook terug wanneer je een koeienhuid bij ons koopt. Elke koeienhuid bij ons is exotisch, een perfecte decoratie én beschikbaar in verschillende kleuren, zoals grijs. Ons aanbod is groot en we hebben altijd al onze huiden op voorraad. Als je jouw favoriete koeienhuidkleed bestelt voor 14.00 uur, dan verzenden wij hem dezelfde dag nog. Wanneer je bij ons besluit koeienhuiden te kopen, dan kun je er zeker van zijn dat de koeienhuid exotisch is en dat het de decoratie is die je op de foto ziet. Onze koeienhuiden zijn namelijk stuk voor stuk gefotografeerd en daarmee exclusief.

Met ons koeienhuidkleed wordt jouw interieur een ware blikvanger

Een koeienhuidkleed is hét ontbrekende stuk in jouw woning. Heb je het gevoel dat er nog decoratie of sfeer ontbreekt in een bepaalde ruimte? Dan is deze koeienhuid dé perfecte decoratie voor jouw huis of werk en breng je tevens een exotisch tintje binnen. Met dit koeienvelkleed geef je jouw interieur toch nog die ene touch en krijgt het meer warmte en karakter. Wanneer je koeienhuiden bij ons wilt kopen, heb je keuze uit verschillende afmetingen:

  • Koeienhuid M: 2 x 2 meter
  • Koeienhuid L: 2,25 x 2 meter
  • Koeienhuid XL: 2,5 x 2 meter

Kies uit koeienhuiden in verschillende kleuren als decoraties

Je kunt bij ons koeienhuiden in verschillende kleuren kopen. Wij bieden iedere kleur koeienhuid aan als aanvulling op jouw decoratie, waaronder de exotische kleuren bruin, zwart-wit, champagne en grijs. Op deze manier maak je met ons koeienvelkleed van jouw woning een eyecatcher voor jou en je gasten. De koeienhuiden die je bij ons kunt kopen, zijn ecologisch verantwoord. Dit komt omdat ze niet afkomstig zijn van de stroperij, maar direct van de vleesindustrie komen. Zo kun je met een gerust hart het koeienhuidkleed aanvullen op de rest van de decoraties in je woning of kantoor.

Bekijk onze diverse dierenhuiden van A-kwaliteit

In onze webshop met exotisch karakter kun je, naast het bestellen van een koeienvelkleed, meerdere unieke dierenhuiden vinden ter aanvulling op de decoratie bij jou thuis of op kantoor. Maak je ruimte mooi met onze unieke kleden van dierenhuid, zoals:

Wil je het plaatje helemaal afmaken? Bekijk dan onze kussenslopen die zijn gecreëerd met de prachtige dierenhuiden.

Bestel onze dierenhuiden en maak je interieur helemaal af

Wil je onze koeienhuiden, zoals een exotisch koeienvelkleed, kopen voor het aanvullen van de decoraties in je woning of kantoorruimte? Bestel deze dan via onze webshop. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken via info@bymaxshop.com of door te bellen naar 06 - 48 200 177. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze vestiging in Helmond om jouw koeienhuiden of andere decoraties te kopen voor in jouw woning dan een koeienvelkleed.