Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Opgezette dieren

  • A-kwaliteit opgezette dieren  Ecologisch verantwoord
  • Palletverzending tegen meerprijs
"It is natural that one wishes to surround himself with animals,
that one quite possibly will never see in real life"
Sir David Attenborough
De afmetingen van het product zijn te zien als u op het product klikt.
Heeft u toch nog vragen dan kunt u ons altijd contacteren.
Filters

Bij By Max dierenhuiden uit Helmond kun je een opgezet dier kopen voor in jouw huis. Wij hebben namelijk allerlei soorten exclusieve taxidermie te koop. Het kopen van een opgezette dierenkop is een ware toevoeging aan jouw interieur en geeft jouw woning veel meer karakter. Wij richten ons al jaren op exclusieve taxidermie en verkopen in onze online shop dan ook diverse soorten opgezette dieren. Bij ons reken je op A-kwaliteit en alle dieren in onze online shop voor taxidermie zijn volledig uniek. Je kunt uiteraard een opgezet dier online bij ons kopen, maar het is ook mogelijk eerst even bij ons langs te komen. Zo zie je of jouw favoriet aan jouw verwachtingen voldoet. Bovendien heb je dan een compleet beeld van wat er zoal beschikbaar is bij By Max dierenhuiden.

Wat voor opgezet dier kun jij bij ons kopen voor in huis?

Naast dierenhuiden van diverse soorten dieren, houden wij ons ook bezig met exclusieve taxidermie. Dit zijn opgezette dieren die je bij ons kunt kopen. Over het algemeen is het vooral de opgezette dierenkop die je bij ons kunt kopen, maar in sommige gevallen zetten we het hele dier op. Wij proberen hierbij alle karaktereigenschappen en uiterlijke kenmerken te behouden en een zo gaaf mogelijk dier neer te zetten. Goede voorbeelden van dieren waarbij wij exclusieve taxidermie uitvoeren zijn herten, zebra’s, antilopen, bokken en nog veel meer. Uit alle windstreken vind je bij ons in de online shop de mooiste taxidermie.

Exclusieve taxidermie en accessoires

Wat voor opgezet dier wil jij kopen voor in huis? Je hebt bij ons de keuze uit een opgezette dierenkop van diverse dieren als het aankomt op taxidermie, waardoor er voor ieder wel wat tussen zit om te kopen. In onze online shop vind je bijvoorbeeld exclusieve taxidermie van:

  • Gnoes
  • Herten
  • Moeflons
  • Reebokken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In onze showroom in Helmond vind je nog veel meer diersoorten terug. Bovendien kun je naast een opgezet dier ook andere accessoires bij ons kopen, zoals koeienhuidkussens en A-kwaliteit dierenhuiden.

Uniek en levensecht

Alle foto’s die je in onze online shop ziet van exclusieve taxidermie, zijn ook écht de foto’s van de opgezette dierenkop die jij wilt kopen en dus in huis krijgt. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard is het kopen van een opgezet dier voor in huis heel persoonlijk. Misschien heb je meer met het ene dier dan met het andere of treed je meer in de details en wil je zeker weten dat jij bijvoorbeeld het opgezette hert koopt dat jij het mooist vindt. Daarom kun je ook altijd een afspraak maken om langs te komen in onze winkel om eerst de opgezette dierenkop te bekijken voordat jij deze gaat kopen. Dan heb je meteen een duidelijk beeld van ons aanbod opgezette dieren en zie je of taksidermie écht iets is wat jij wilt kopen.

Vind een prachtig opgezet dier online of in de showroom

Wil je een opgezet dier kopen voor in huis? Je vindt ze bij By Max dierenhuiden online én in de showroom. Wij zijn aanbieder van zowel klein als groot opgezet wild. Je kunt jouw opgezet dier online kopen en laten bezorgen, maar afhalen heeft onze voorkeur bij opgezette dieren. Wil je meer weten over onze opgezette dierenkoppen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 - 48 200 177 of een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com.