Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Gerestaureerde dieren

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Voor gerestaureerde dieren van hoogwaardige kwaliteit schakel je de specialisten van By Max dierenhuiden in. Wij zetten de dieren zo op dat ze hun karakter- en uiterlijke kenmerken zo goed mogelijk behouden. Zo zijn ze een ware toevoeging aan jouw interieur. Bekijk ons assortiment en maak je keuze!

Gerestaureerde dieren van hoogwaardige kwaliteit

In onze webshop vind je diverse gerestaureerde dieren die je eenvoudig online bij ons bestelt. Wij begrijpen daarbij als geen ander dat het kopen van een gerestaureerd dier erg persoonlijk is. De foto’s die wij van onze gerestaureerde dieren maken, zijn dan ook de foto’s van de producten die je ook echt krijgt. Zo weet je zeker dat je een product kiest dat echt bij je past. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel in Mierlo waar je ons aanbod rustig bekijkt en advies ontvangt. Je bestelt bij ons onder andere:

Bekijk ons aanbod en profiteer van gratis verzending

Wil je gerestaureerde dieren in onze webshop bestellen? Bekijk dan ons aanbod online of maak een afspraak voor een winkelbezoek op onze locatie in Mierlo. Je profiteert bij ons van gratis verzending, indien je binnen de Benelux woont. Wij leveren daarnaast uit eigen voorraad, waardoor je verzekerd bent van snelle levering. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@bymaxshop.com of 06 - 48 200 177.