Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Koevel kopen

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wil je een koevel kopen om jouw interieur meer sfeer en warmte te geven? Dan vind je bij By Max dierenhuiden uit Mierlo eenvoudig een mooi groot koeienvel dat perfect bij jouw smaak past. Je hebt bij het kopen van een koevel namelijk de keuze uit een ruim aanbod aan unieke vellen. Deze zijn scherp geprijsd en bovendien ecologisch verantwoord, omdat ze afkomstig zijn van restanten uit de vleesindustrie. Je levert echter niet in op kwaliteit, want we selecteren onze huiden zelf.

Een koevel kopen met een afmeting die perfect binnen jouw interieur past

Wat voor koevel ga jij kopen? Wordt het een groot koeienvel of heb je toch liever een wat kleinere variant? Bij ons bedrijf kan het allemaal. Je kunt een koevel namelijk kopen in diverse afmetingen:

Daarnaast heb je, als je een koevel wilt kopen, de keuze uit verschillende kleuren, zoals grijs, bruin, zwart en beige. Er is bij onze koeienhuidgroothandel dus altijd wel een geschikt groot of klein koeienvel te vinden in een kleur die perfect bij de rest van je interieur past.

Bestel een groot koeienvel online of in de showroom

Of je nu een groot koeienvel of juist een klein koevel wilt kopen; in onze webshop vind je zeker wat je zoekt. Kies uit een ruim aanbod en vind eenvoudig je favoriet. Elke koevel dat je bij ons kunt kopen, is uniek en heeft een eigen foto. De huid die op de foto staat is dan ook echt de huid die je ontvangt. Bestel ze nu eenvoudig online! Wil je ze liever in het echt zien voordat je een koevel gaat kopen? Kom dan langs bij onze showroom in Mierlo. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 06 - 48 200 177 of een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com.