Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Taxidermie specialist

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Taxidermie van een echte specialist

Bij By Max dierenhuiden, gevestigd in Mierlo, vind je taxidermie van hoogwaardige kwaliteit van een echte specialist. Bij ons bedrijf kies je uit een ruim assortiment aan dierenhuiden en taxidermie voor een scherpe prijs. Wil je je woonkamer van een landelijk interieurstuk voorzien? Of heb je altijd al gedroomd van een exotische toevoeging aan jouw kantoor? Dan is een opgezet dier van ons bedrijf, als expert in taxidermie, een uitstekende keuze. Zo haal je gegarandeerd een uniek interieurobject in huis, geheel naar jouw wensen en stijl!

Voor taxidermie van hoogwaardige kwaliteit schakel je onze specialist in

Als specialist in taxidermie ben je bij ons bedrijf verzekerd van een veilige aankoop. Zo zijn we tegen stroperij en zorgen we ervoor dat al onze dieren afkomstig zijn uit de vleesindustrie of een natuurlijke dood zijn gestorven. Daarnaast beschikken onze producten over de juiste Cites-documenten, een soort paspoort om de legaliteit van de opgezette dieren aan te tonen. Zo weet je zeker dat het exemplaar dat je bij ons als expert in taxidermie koopt, rechtmatig en veilig is aangekocht.

Bij ons bedrijf in taxidermie kies je uit een breed aanbod

Je kiest bij ons bedrijf in taxidermie uit een breed aanbod aan opgezette dieren, die wij als expert zorgvuldig hebben aangekocht of zelf hebben opgezet. Wij begrijpen daarbij als geen ander dat het kopen van een opgezet dier uiterst persoonlijk is. Voor vragen of advies ben je dan ook van harte welkom bij onze specialist in taxidermie. Je hebt bij ons bedrijf de keuze uit een ruim assortiment aan taxidermie, zoals:

Wil je meer weten over ons werk als expert in taxidermie? Neem contact met ons op!

Wil je een opgezet dier bij By Max dierenhuiden uit Mierlo kopen, als expert in taxidermie? Bezoek dan onze webshop en plaats direct je bestelling. Je profiteert bij ons van snelle levering en gratis verzending. Heb je vragen of wil je advies ontvangen van ons als jouw specialist in taxidermie? Neem dan contact met ons op via 06 - 48 200 177 of info@bymaxshop.com.