429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx

Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Zebrahuid decoratie

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een zebrahuid als decoratie

Een zebrahuid is een prachtige decoratie voor je woonkamer of kantoor. Ben je een liefhebber van een exotische stijl? Dan kun je bij By Max dierenhuiden een unieke zebrahuid kopen als interieurstuk om voor een echte eyecatcher te zorgen. Wij verkopen dierenhuiden van hoogwaardige kwaliteit, die perfect te gebruiken zijn als tapijt of als kleed bij de bank of stoel. Ontdek onze collectie!

Het kopen van een zebrahuid als unieke decoratie

In onze online winkel, gevestigd in Mierlo, kun je een zebrahuid voor een scherpe prijs kopen. De zebrahuid is fantastisch om als unieke decoratie in je interieur te verwerken. Onze huiden zijn stuk voor stuk uniek en veilig ingekocht. Dit houdt in dat ze aan alle veiligheidseisen en -certificaten voldoen. Zo ben je verzekerd van een veilige aankoop. Ben je een liefhebber van taxidermie en wil je nóg meer exotische toevoegingen aanschaffen voor je interieur? Bekijk dan ook onze taxidermie van vlinders of onze collectie antieke taxidermie. Zo maak je jouw woonkamer of kantoor helemaal af!

Bezoek onze webshop en laat je verrassen door onze collectie!

Wil je een zebrahuid kopen als unieke decoratie in je interieur? Bekijk dan ons ruime assortiment en plaats je bestelling online. Heb je vragen of wil je meer weten over onze webshop? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 - 48 200 177 of door een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com. Je maakt via deze kanalen eventueel ook een afspraak voor een bezoek aan onze locatie in Mierlo, waar je rustig onze huiden bekijkt.