Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Dierenhuid bedrijf

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een dierenhuid van ons bedrijf

Als jij een dierenhuid wilt kopen bij een specialist, zit je bij ons bedrijf op de juiste plek. Bij By Max dierenhuiden in Mierlo kopen we namelijk échte dierenhuiden in bij de looier en verkopen we deze tegen de meest aantrekkelijke prijs. Uiteraard behandelen we deze dierenhuiden goed en leveren we altijd de beste kwaliteit. Zoek dus niet langer als je een expert zoekt die niet alleen alles weet van een dierenhuid, maar deze ook nog eens verkoopt. Bij ons heb je het gevonden!

Een dierenhuid in diverse formaten en kleuren van ons bedrijf

Het is verstandig om een dierenhuid te kopen bij een specialist of expert. Wij weten namelijk alles van de huiden af, hoe je deze het beste kunt gebruiken en hoe je ze het best kunt onderhouden. Een dierenhuid van ons bedrijf gebruik je als prachtige woondecoratie of als toevoeging aan jouw kantoor. Als specialist reken je bij niet alleen op de beste kwaliteit dierenhuid, maar ook op een ruim aanbod. Zo koop je bij ons de dierenhuiden van verschillende exotische dieren en in diverse kleuren. Bij ons bedrijf koop je diverse dierenhuiden, zoals:

Tevens kun je bij ons als expert je dierenhuid in diverse formaten kopen. Kies bijvoorbeeld tussen M, L of XL, afhankelijk van jouw wensen en de ruimte die je in jouw woning of kantoor hebt. Als je de maat gekozen hebt, staat je de volgende uitdaging bij ons bedrijf te wachten: het kiezen van de kleur van je dierenhuid. Ook hierin hebben we diverse opties, zoals beige, bruin, wit, zwart, grijs en multicolor. Afhankelijk verschillen de mogelijkheden in kleur per soort dierenhuid die je bij onze specialist koopt.

Bezoek de specialist en bestel jouw dierenhuid

Ben jij een echte fan van dierenhuiden, maar wil je liever eerst een dierenhuid in het echt bekijken voordat je deze online koopt bij ons als specialist? Kom dan langs bij ons bedrijf in Mierlo en wij laten jou graag elke dierenhuid zorgvuldig bekijken. Heb je vooraf nog vragen over ons aanbod of de kwaliteit van onze producten? Neem dan contact met de expert in elke dierenhuid op door te bellen naar 06 - 48 200 177 of een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com.