Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Schapenvachten

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Schapenvacht: 1,1 x 0,8 meter
Filters

Ben je op zoek naar een plek waar je een schapenvel van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen? Dan zit je bij By Max dierenhuiden in Helmond goed. In onze webshop én winkel kun je diverse schapenhuiden kopen die een stijlvolle toevoeging zijn van iedere ruimte. Wij hebben altijd een ruim assortiment en een grote voorraad. Tevens zorgen we ervoor dat alle schapenhuiden die je bij ons kunt kopen altijd beschikbaar zijn, zodat we dezedirect gratis kunnen verzonden in heel Nederland.

Een zacht en ecologisch schapenvel kopen

Door het kopen van een schapenvel maak jij jouw woonkamer knusser, warmer én zachter. Een schapenvacht is namelijk een stijlvolle decoratie voor ieder interieur en kun je gebruiken voor diverse toepassingen: zoals op de grond, op een stoel, als plaid en nog veel meer. De schapenhuiden die je kunt kopen via de webshop zijn van A-kwaliteit, super zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt bij ons de schapenvacht kopen in de volgende kleuren ter decoratie:

Ben je een echte fan van de schapenvacht en wil je deze graag als decoratie gebruiken? Dan kun je natuurlijk ook altijd meerdere schapenhuiden kopen in diverse kleuren voor jouw woonkamer, slaapkamer, kantoor et cetera. Doordat wij als expert in dierenhuiden de schapenhuiden niet van stropers kopen, maar uit de vleesindustrie verkrijgen, ben je er zeker van dat de dierenhuid ecologisch verantwoord is.

Bestel vandaag nog je schapenvacht ter decoratie via onze webshop

Heb je altijd al een schapenvel willen kopen ter decoratie om indruk te maken op jouw gasten? Dan weten wij zeker dat als je schapenhuiden gaat kopen via onze webshop, dit gegarandeerd lukt! Bestel jouw favoriete schapenvacht vandaag vóór 14.00 uur via onze webshop en dan wordt het dezelfde dag verzonden naar het gewenste adres waar jij hem als decoratie kan gebruiken. Bestellingen worden gratis verzonden in heel Nederland. Voor vragen over onze dienstverlening of over jouw bestelling of over iets anders kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen via info@bymaxshop.com of bellen naar 06 - 48 200 177. Bezoek ook onze vestiging in Helmond om het schapenvel te bekijken, voordat je deze gaat kopen. Maak daarvoor wel eerst een afspraak.