Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Echte koeienhuid

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wil jij graag een echte koeienhuid kopen als ware toevoeging aan jouw interieur? Dan biedt By Max dierenhuiden uit Mierlo de uitkomst. Bij ons koop je een echte dierenhuid van de hoogste kwaliteit. Tevens houden wij de prijs zo laag mogelijk, omdat wij deze zelf bij de looier inkopen. Op deze manier is het mogelijk om altijd goedkope koeienhuiden aan te kunnen bieden. Daarnaast gaan we persoonlijk bij onze leveranciers langs om altijd de kwaliteit te waarborgen. Bij ons kun je dus een echte koeienhuid kopen die jouw interieur een boost geeft.

Een echte koeienhuid kopen in een afmeting die perfect in jouw interieur past

Er zijn diverse goedkope koeienhuiden die je bij onze groothandel kunt bestellen, waardoor je zeker een echte koeienhuid vindt die perfect in jouw interieur past. Zo heb je de keuze uit verschillende afmetingen, dus je kunt bijvoorbeeld een kleine huid bestellen of juist een groter exemplaar. De afmetingen per maat zijn als volgt:

Welke afmeting je ook kiest: jouw echte koeienhuid die je bij ons kunt kopen voor in jouw interieur, is ecologisch verantwoord. Al onze goedkope koeienhuiden zijn namelijk restanten van de vleesindustrie.

Keuze uit goedkope koeienhuiden in diverse kleuren

Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende afmetingen voor je echte koeienhuid. We verkopen namelijk goedkope koeienhuiden in diverse kleuren. Zo heb je onder andere de keuze uit bruin, beige, zwart of grijs. Ook een combinatie van verschillende kleuren is mogelijk. Elk van onze koeienhuiden is namelijk uniek en heeft zijn eigen foto in onze webshop. De huid die je hier uitkiest, is dus ook echt de huid die je ontvangt. Zo weet je zeker dat de nieuwe koeienhuid die jij gaat kopen perfect in je interieur past.

Vind een echte koeienhoud naar jouw wens

Tussen onze goedkope koeienhuiden vind je zeker een echte koeienhuid die je wilt kopen omdat het een mooie toevoeging is aan jouw interieur. Bekijk het aanbod online en bestel jouw favoriet direct. Vervolgens wordt je bestelling snel geleverd, dankzij onze ruime voorraad. Wil je de huiden liever in het echt bewonderen voordat je deze bestelt? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Mierlo. Bel hiervoor naar 06 - 48 200 177, stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com of vul het contactformulier in.