Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuid beige

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geitenhuid in de kleur beige

Wil jij een geitenhuid in de kleur beige bestellen? Bekijk dan het aanbod van By Max dierenhuiden uit Mierlo. Wij hebben een breed assortiment vol diverse dierenhuiden in alle kleuren en maten. Zo kies je niet alleen voor een geitenhuid in de kleur beige, maar is het ook mogelijk om voor een huid van een ander dier te gaan in een andere kleur, of zelfs in meerdere kleuren. Kan jouw woonkamer wel een upgrade gebruiken en zoek je naar de mooiste landelijke accessoires? Dan zit je bij ons op de juiste plek.

Een geitenhuid in de kleur beige en andere kleuren

Alle geitenhuiden die je bij ons bestelt, zijn volledig echt en op de beste manier behandeld, zodat jij lang gegarandeerd bent van behoud van kwaliteit en kleur. Doordat wij onze huiden rechtstreeks inkopen bij de looier en regelmatig langsgaan bij de leverancier, reken je bij ons altijd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding als je een geitenhuid in de kleur beige koopt. Een geitenhuid is een mooie accessoire voor iedere woning of kantoor. Het is vaak nét die decoratie die jouw ruimte nog mist en je zult versteld zijn hoe het jouw ruimte in positieve zin kan veranderen. Wil je liever een andere kleur geitenhuid kopen dan beige? Dan hebben we diverse andere kleuren:

Bestel nu al jouw woonaccessoires

Je bestelt eenvoudig jouw geitenhuid in de kleur beige online. De foto die wij van jouw huid online hebben gezet, is precies de huid die jij in huis krijgt. Dit komt omdat al onze huiden uniek zijn. Wil je toch liever onze producten in het echt bekijken? Dan kun je bij onze winkel langskomen in Mierlo om het volledige aanbod met eigen ogen te zien. Heb je vragen vooraf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 - 48 200 177 of stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com.