Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuid bruin

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geitenhuid in het bruin en wit

Voor een mooie geitenhuid in de kleur bruin of wit ga je naar By Max dierenhuiden in Mierlo of kijk je in onze webshop. Wij hebben een groot assortiment vol geitenhuiden in diverse kleuren. Wil jij een mooie woonaccessoire kopen en een geitenhuid in de kleur bruin, wit of gecombineerd op de grond leggen of over een mooie stoel hangen? Dan laten wij jou graag ons aanbod zien.

Een geitenhuid koop je in het bruin, wit of in andere kleuren

Geiten hebben over het algemeen hele mooie gekleurde huiden. Geen enkele geitenhuid is precies hetzelfde en je hebt ze in het bruin, wit, multicolor, beige en nog veel meer kleuren. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van de mooiste huiden. We kopen deze rechtstreeks bij de looier, waardoor we ook nog eens de beste prijs garanderen. Onze geitenhuid in de kleuren bruin en wit gebruik je ter decoratie van jouw woning of kantoor. Het is een stijlvolle toevoeging die jouw woning een landelijke sfeer geeft. Zoek je naar de huid van een ander dier? Dan vind je bij ons ook:

Koop een huid voor jezelf of als cadeau voor een ander

Een geitenhuid in de kleur bruin of wit is niet alleen een fantastisch product om voor jezelf te kopen. Als jij een kennis, vriend of familielid hebt die ook van de landelijke, robuuste stijl houdt, is het een leuk cadeau om te geven. Bekijk nu ons assortiment online en bestel jouw favoriete huid. Wij garanderen dat de huid die je op de foto ziet, de huid is die je krijgt. Wil je graag meer informatie over ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 - 48 200 177 of stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com. Uiteraard kun je ook bij onze winkel langskomen in Mierlo.