Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuid multicolor

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geitenhuid in multicolor

Bij By Max dierenhuiden uit Mierlo kies je voor een geitenhuid in een effen kleur of in multicolor. Er zijn genoeg geiten die een mooie vacht hebben, bestaande uit meerdere kleuren als bruin, wit, grijs en zwart. Wij weten hoe geliefd deze geitenhuid in multicolor is en daarom vind je ook diverse huiden hiervan in ons assortiment. Je gebruikt onze huiden als mooie accessoires in jouw woning of kantoor!

Een geitenhuid in multicolor past bij diverse interieurstijlen

Niet iedere geit heeft dezelfde vacht en daarom kun je er bij ons op rekenen dat elke geitenhuid die je in ons assortiment ziet, volledig uniek is. We maken foto’s van onze producten en plaatsen deze online, zodat jij zeker weet dat de geitenhuid in multicolor die je bestelt, ook echt degene is die je krijgt. Multicolor houdt simpelweg in dat jouw geitenhuid meerdere kleuren heeft. Dit kan gaan om een peper-zouteffect, maar je kunt ook gaan voor een geitenhuid met de kleuren grijs en bruin of grijs en wit. Wil je liever een effen geitenhuid, zoals in de kleur beige? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons ben je gegarandeerd van diverse soorten en maten exclusieve dierenhuiden.

Creëer een landelijke stijl in jouw woning

Wil jij graag een geitenhuid in multicolor of in een andere kleur bestellen? Bekijk dan eens ons aanbod online en bestel jouw favoriet! Wil je liever meer informatie of de producten in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze vestiging in Mierlo. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 - 48 200 177 of een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com.