Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Geitenhuid zout-peper

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geitenhuid in de kleuren zout-peper

Wellicht heb je wel eens een geitenhuid gezien met een zout-peper print. Dit houdt in dat de huid bruin met wit is. Hij kan gevlekt zijn, hij kan deels wit zijn en deels bruin, of het loopt in elkaar over. Bij By Max dierenhuiden in Mierlo kun je zo’n prachtige geitenhuid met een effect van zout-peper kopen. Wil jij ook zo’n mooie huid ter decoratie van jouw woning? Dan vertellen we je hier graag meer over.

Geitenhuid in de kleuren zout-peper en met prachtige motieven

Geiten hebben doorgaans prachtige huiden in diverse kleuren. Bij By Max dierenhuiden kopen we deze huiden rechtstreeks in bij de looier en zorgen we altijd voor een ruim aanbod diverse formaten en kleuren. Bij ons reken je op altijd de laagste prijs en de beste kwaliteit. Dit maken we mogelijk doordat we geregeld langsgaan bij de leverancier. Je kunt de geitenhuid in de kleuren zout-peper gebruiken als woonaccessoires. Wil je liever een witte koeienhuid kopen of wil je naast een mooie geitenhuid ook nog een opgezet dier kopen om jouw landelijke stijl in het hele huis door te trekken? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn dé expert op het gebied van taxidermie én dierenhuiden.

Bestel jouw producten als je een liefhebber bent van dierenhuiden

Zie jij graag een geitenhuid in de kleuren zout-peper op jouw vloer liggen? Bekijk dan snel ons aanbod en bestel jouw favoriete huid! Wil je eerst graag de huiden in het echt zien? Dan kun je altijd langskomen bij onze vestiging in Mierlo. Bij vragen of voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 - 48 200 177 of door een e-mail te sturen naar info@bymaxshop.com.