Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Koeienhuid XL

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een XL koeienhuid

Heb jij een grote vloer of bank en wil je hiervoor een koeienhuid in de maat XL bestellen? Neem dan een kijkje in de webshop of winkel in Mierlo van By Max dierenhuiden. Bij ons reken je op een koeienhuid in diverse maten, zoals de XL, én op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je ontvangt dus een prachtige dierenhuid zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Dit realiseren wij door de huiden direct bij de looier in te kopen en persoonlijk bij onze leveranciers langs te gaan. Op die manier zorgen we voor betrouwbare levering én garanderen we uitstekende kwaliteit.

Een prachtige koeienhuid in het formaat XL en andere dierenaccessoires

Een XL koeienhuid is 2 x 2,5 meter groot. Deze huid staat prachtig op de vloer, maar je kunt hem ook prima over je bank hangen. Als jij een grote lege ruimte in je huis of op kantoor hebt en hier opvulling voor wenst, is de koeienhuid van maat XL een goede toevoeging. Ben je echter op zoek naar een maat kleiner? Dan is het goed om te weten dat ons bedrijf naast maat XL, ook koeienhuiden van maat M en L aanbieden. Wil je liever een ander soort huid in jouw ruimte hebben dan een koeienhuid? Dan vind je bij ons ook huiden van schapen, geiten en rendieren. Daarnaast verkopen we ook opgezette dieren. Zo vind je al je dierenaccessoires in één winkel.

Bekijk de koeienhuiden online of in de showroom

Wil je de XL koeienhuid eerst in het echt zien voordat je deze bestelt? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom in Mierlo. Uiteraard is het ook mogelijk om het koevel online te bestellen. We fotograferen elke unieke huid en plaatsen deze in de webshop. De koeienhuid die je bestelt, is de huid die je op de foto hebt gezien. Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je een vraag? Bel dan naar 06 - 48 200 177, stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com of vul het contactformulier in.