429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx

Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Rendierhuiden

  • A-kwaliteit vachten en huiden Ecologisch verantwoord Voor 14:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden
  • Rendierhuid: 1,2 x 1,05 meter

 Bij ons is er voor ieder wel wat wils!

Let op, een rendierhuid is een decoratief item en kan niet goed tegen wrijving.

Filters

Wil je een rendierhuid kopen als decoratie in jouw woning? Je vindt ze bij By Max dierenhuiden in Helmond. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van verschillende dierenhuiden en hebben daarbij een grote voorraad. Op deze manier heb jij voor de scherpste prijs jouw dierenhuid op de vloer of elders in huis als decoratie.

Een stoere rendierhuid kopen ter decoratie

Met een rendierhuid uit onze collectie maak je het interieur van je huis zowel stoer als warm. De lichte kleur van de rendierhuid past heel goed in mooie, lichte voorjaarshuizen. Leg het op de vloer of over je bank  en maak het lekker knus voor jezelf en voor je gasten. Wil je meerdere dierenhuiden in je woonkamer, huis of op kantoor? Dat is mogelijk, want je kunt naast een rendierhuid ook koeienhuiden en schapen- en geitenvellen ter decoratie kopen. Daarbij heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Koeienhuid M: 2 x 2 meter
  • Koeienhuid L: 2,25 x 2 meter
  • Koeienhuid XL: 2,5 x 2 meter
  • Schapenvacht: 1,1 x 0,8 meter
  • Rendierhuid: 1,2 x 1,05 meter
  • Geitenhuid: 0,8 x 0,65 meter
  • Kalfshuid: 0,9 x 0,8 meter

 Bij ons is er voor ieder wel wat wils!

Bestel vandaag nog een hoogwaardige dierenhuid

Maak je interieur af door de rendierhuid te kopen in onze webshop en als decoratie op te hangen of neer te leggen. Of bekijk een van onze andere dierenhuiden die ook mooi zouden staan in je interieur. Heb je een vraag over de bestelling of over iets anders? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bymaxshop.com. Bel je liever? Ook dat is geen probleem. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 - 48 200 177. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen in onze vestiging in Helmond.