Gratis verzending binnen de Benelux (m.u.v. pallettransport)

Voor 14:00u besteld, vandaag verstuurd

Uit voorraad geleverd

Jouw aankoop wordt beschermd met Trusted Shops Trustmark

Welke dierenhuid past het beste bij mij

Home decor weerspiegelt vaak de persoonlijkheid van het individu die er woont. Dierenhuiden zijn een decoratieve aanpak die meer en meer mensen gebruiken. Natuurlijke vloerkleden dragen een unieke smaak bij aan elk huis. Maar dit zal leiden tot de vraag: “Welke huid past het beste bij mij?”.

Dit artikel zal drie belangrijke en decoratieve natuurlijke dierlijke huidtapijten onderzoeken.


Koeienhuiden

Een koeienhuid is het grootste vloerkleed uit ons assortiment. Een koeienhuid is perfect geschikt als kleed onder een tafel, bank of stoel. Koeienhuiden worden echter voor nog veel meer toepassingen gebruikt. Zo worden ze ook gebruikt als wandbekleding. Koeienhuiden zijn er in vele kleuren en maten en zijn altijd uniek. Zo vind je nooit eenzelfde koeienhuid terug bij een vriend of kennis. Elke huid heeft zo zijn eigen speciale vlekje of vorm.

Rendierhuiden

Een rendierhuid is zeer zacht in zijn haren. Daarom worden rendierhuiden voornamelijk gebruikt om in een stoel of bank te leggen. Een rendierhuid in een stoel zit enorm lekker en zorgt voor veel warmte. De haren van een rendierhuid zorgen voor veel isolatie. Dit komt doordat de haren hol zijn, dit zorgt er jammer genoeg ook voor dat ze breken en uitvallen. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om niet te veel wrijving over een rendierhuid uit te oefenen. Dit zorgt voor het uitvallen van de haren. Online zijn er vele verhalen te lezen over extreme haaruitval. Dit is zeer afhankelijk van de kwaliteit, wij verkopen alleen A-kwaliteit en daardoor is het niet zo erg als online te lezen is.

Schapenvachten

Schapenvachten zijn lekker zacht en zorgen voor een lekkere warmte in een stoel of bank. De haren van een schapenvacht vallen niet zo veel uit als bij een rendierhuid. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak voor een schapenvacht kiezen. Een schapenvacht kan veel hebben. Zo liggen deze huiden vaak buiten. Een schapenvacht kan niet in de stromende regen liggen maar kan een beetje water wel aan.

 

Als u nog een vraag heeft over welk type dierenhuid het beste bij u past dan kunt u ons altijd mailen op: info@bymaxshop.com

Vorig bericht Volgende bericht